Sukujuhla ja sukukokous

Äijälä talo

Paikka:       Juhlatalo Äijälä, Kangasalan Karjalaseura, Liuksialankuja 33

Aika:          25.8.2018, klo 12 - 17

Lisätietoa:  https://juhlataloaijala.fi/

 

HIITOLAN KEKKI-SUKUSEURA

Sukujuhla ja sukukokous saatiin tehokkaasti pidettyä seremoniamestari Harrin ohjauksessa.

Lipunnoston ja puheenjohtajan avaussanojen jälkeen saatiin nauttia viuluvirtuoosi Jaso Sasakin ja harmonikkataitelija Olavi Niemen tunteikkaasta musiikista.

Jalmari Finne alias Jussi Lehtonen piti värikkään katsauksen Kangasalan kulttuurikaupungin historiaan ja lisäksi toimi musiikkiohjelmien juontajana.

Juhlapuheen piti Karjalaliiton puheenjohtaja ja kansanedustaja Pertti Hakanen. Puheessaan hän toi esiin näkemyksiään karjalaisuuden merkityksestä nyky-yhteiskunnalle.

Juhla-ateriat olivat maittavia samoin kakkukahvit. Taukojen aikana oli tilaisuus myös tutustua juhlatalon yläkerran karjalaisperinteiden näyttelyyn.

Juhlatalon katto oli revetä kun juhlaväki hurmoshenkisesti lauloi Karjalaisten laulun. Hilpeä tunnelma jatkui myös arpajaisten yli.

Sukukokous pidettiin hallituksen esitysten mukaisesti, kaikki kohdat tulivat hyväksyttyä ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Jäsenmaksu säilyi entisellään. Kaikki vastuuhenkilöt ovat hoitaneet hommansa niin hienosti että tulivat valituksi myös seuraavalle toimikaudelle. Kokouksessa noteerattiin tosin että jäsenmaksujen kertymä on ollut odotettua heikompaa ja että hallitukseen ei valitettavasti löytynyt uusia nuoria ( alle 70v- ikäisiä) jäseniä.

Tilaisuuden lopuksi kajautettiin ilmoille Karjalan kunnailla laulu, puheenjohtaja kiitti kaikkia osallistujia ja toivotti hyvää kotimatkaa.